Onafhankelijke consultancy sinds 1992

                       Galerij 3, 1411 LH  Naarden

                         tel.: 035 6943060 / fax: 035 6951632

 

home

diensten

Drs Ruud H. Veenstra RA

publicaties

actualiteiten

archief

disclaimer

                          

 

Drs Ruud H. Veenstra RA

 

Drs Ruud H. Veenstra RA (1942) heeft economie en accountancy gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en was vanaf 1970 tot 1992 als  registeraccountant werkzaam in  het  openbare beroep.

In 1992 richtte hij Veenstra Accountancy-Consultants op en heeft hij zich gevestigd als onafhankelijk boardroom consultant en forensic accountancy deskundige. Hij treedt op voor grote ondernemingen en instellingen, accountantskantoren en advocatenkantoren met betrekking tot zeer uiteenlopende opdrachten (zie diensten).

De heer Veenstra is onder meer lid van de Stuurgroep Statistical Auditing (samenwerkingsverband accountantsopleiding Nivra - de Vrije Universiteit), lid van de  Vereniging voor Strategische Beleidsvorming en lid van het NGI Nederlands Genootschap  Informatica, Platform voor ICT-professionals.  

Tot 1992 gaf de heer Veenstra leiding aan een grote internationale accountantspraktijk (waaronder Koninklijke Ahold). Daarnaast vervulde hij vele functies, waaronder voorzitter van TRN-registeraccountants (thans Deloitte),  voorzitter Commissie Jaarverslaggeving van het Koninklijk NIvRA en oprichter en managing partner van Deloitte & Touche Computer Assurance Services Center (thans Deloitte Enterprise Risk Services) en diverse functies in het wetenschappelijk onderwijs.

Voorts publiceert de heer Veenstra regelmatig op het vakgebied. Voor een volledig overzicht van alle publicaties van zijn hand zie publicatielijst.

 

home